Group dinners

Op dinsdag, woensdag en donderdagavond bieden we een groepsformule aan voor groepen
vanaf 14 personen tot maximum 30 personen.

U kan kiezen uit:

- 2 gangen (voorgerecht + hoofdgerecht) – 33 EUR
- 3 gangen (voor- + hoofdgerecht + dessert) – 39 EUR

Voor- en hoofdgerecht zijn steeds voor het hele gezelschap.
Dessert hoeft niet voor de hele tafel te zijn.
Het is ook mogelijk dat slechts een gedeelte van de tafel nog een dessert wenst.


U kan kiezen voor een drankarrangement voor een forfait van 14 EUR, bestaande uit:
- Halve fles huiswijn of equivalent lokale bieren
- Waters, frisdranken, koffie en thee


Starten met bubbels?
Dit kan voor een extra 5,5 EUR per persoon
* Onze bubbels zijn de Argentijnse 1884 Extra Brut, gemaakt volgens de methode Champagnoise

Groepen foto 1

Groepsmenu

Voorgerecht : Chefs table

Een assortiment van warme bereidingen van de grill met vlees en vis, rundscarpaccio, en fijne kazen en charcuterie.
Dit wordt geserveerd in het midden van de tafel om te delen met de groep. Ideaal om het ijs te breken!

----

Hoofdgerechten : Keuzeopties

Argentijnse ribeye 300gr
Ierse Simmenthal entrecôte 300gr (supplement 3 EUR)
Black Angus ribeye 300gr (supplement 6 EUR)
Noorse zalmfilet
Geroosterde geitekaas
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met geroosterde krielaardappeltjes,
gesauteerde mediteraanse groenten, en een frisse salade

----

Dessert : Keuzeopties

Huisgemaakte brownie en bourbon vanilleijs
Huisgemaakt Argentijns caramelijs

Groepen foto 2